Zallherr, Tiranë – Pranë familjeve që vazhdojnë të kthehen në shtëpitë tyre, pas fatkeqësisë së 26 nëntorit, ku humbën gjithçka teksa sot kanë shtëpi më të bukura, më të forta e më të mëdha se ato që humbën

  • Postuar më 24/12/2020

familjet e Luan Kaceli e Alfred Kodra do ta gëzojnë Vitin e Ri në shtëpinë e re dhe muaj pas muaji, deri në pranverë do të jenë ndërtuar krejt banesat individuale në rrethinat e Tiranës