Xhafzotaj, Shijak – Ministri i Shtetit për Rindërtimin, Arben Ahmetaj, në kantierin e ndërtimit të shtëpive për familjet që mbetën pa çati 26 nëntorin e shkuar

  • Postuar më 16/08/2020

Xhafzotaj, Shijak – Ministri i Shtetit për Rindërtimin, Arben Ahmetaj, në kantierin e ndërtimit të shtëpive për familjet që mbetën pa çati 26 nëntorin e shkuar.

Në Xhafzotaj do të ndërtohen 233 shtëpi të reja, ndërsa puna po vijon çdo ditë në të gjithë Shijakun, për 508 shtëpi. Këto shtëpi, janë pjesë e 3400 banesave individuale që do të rindërtohen dhe shumica e familjeve të prekura nga tragjedia, do ta festojnë Vitin e Ri nën çatinë e re, në kushte shumë më të mira se sa ato që kishin më parë