Vaqarr, Tiranë -Aty ku një tjetër lagje e re, ndërtuar nga e para për familjet e prekura nga tërmeti, me objekte arsimore, qendër komunitare dhe hapësira të dedikuar për aktivitete sociale dhe rekreative, po merr formën e vet të bukur

  • Postuar më 24/05/2021

*mirënjohje për Arbërin e palodhur, fondacionin #FundjavëNdryshe dhe të gjithë ata, që bashkë me ne vijonë çdo ditë punën, për të shëruar deri në fund çdo plagë e fshirë çdo gjurmë të katastrofës së 26 nëntorit tragjik