Tiranë – Në kantierin e madh të transformimit të zonës së degraduar keqaz të konvikteve të Universitetit Bujqësor, në një tjetër shembëlltyrë kuptimplotë të së ardhmes që duam për arsimin e për vendin tonë

  • Postuar më 27/01/2021

Pas goditjes nga tërmeti, gjithçka ka nisur nga e para dhe po punohet me ritme të larta, për 8 godina të reja me një kapacitet për 2200 studentë, të cilët do të jetojnë në kushte optimale si në konviktet më cilësore në Europë