Tiranë, Kombinat – Në përgatitje e sipër edhe kantieri i lagjes së re të Kombinatit, që do të ringrihet nga rrënojat e tërmetit të 26 nëntorit 2019, si një qendër e re urbane, ekonomike e sociale e Tiranës.

  • Postuar më 19/02/2021

Në punë me tre turne për të përshpejtuar kthimin në shtëpitë e reja, më të mira, më të bukura e më të forta për 25 mijë banorë që do të akomodohen në lagjen e re, me 120 godina banimi, mbi 120 mijë metër katrorë sipërfaqe parkimi nëntokësor, godina arsimore, objekte publike, artistike, terrene sportive, infrastrukturë publike dhe njësi shërbimi.

S’ka kohë për pushim!