Thumanë – Në hapjen e kantierit të pallateve të reja, së bashku me Behgjet Pacollin, që do të kontribuojë me ndërtimin e njërës prej 14 godinave të banimit, 13 prej të cilave do të ndërtohen me fondet e qeverisë

  • Postuar më 15/01/2021

Falenderim dhe respekt për bacën Behgjet, si edhe kënaqësi e madhe që Rilindja e Thumanës ka hyrë tanimë në fazën e vet përfundimtare dhe në vjeshtë do të jetë realiteti i ri i një zone të goditur fort nga fatkeqësia natyrore, ku pasojat e tragjedisë do t’ia lenë vendin një pasqyre kuptimplotë të pasionit tonë për Shqipërinë që Duam.