Stërmas, Tiranë – Me shtëpinë e re të familjes Dervishi, mbyllen të gjitha rindërtimet e shtëpive të goditura nga tërmeti i 21 shtatorit

  • Postuar më 24/11/2020

1500 shtëpi janë aktualisht në proces rindërtimi në Tiranë dhe mbi 1000 familje do ta festojnë Vitin e Ri nën strehën e re, ndërkohë që deri në pranverë thuajse të gjitha banesat individuale do të jenë përfunduar