Sot, nga kantieri i rindërtimit në Laç

  • Postuar më 02/10/2020

Sot, nga kantieri i rindërtimit në Laç, ku vijon me intensitet puna për ndërtimin e lagjes së re, me 524 apartamente, njësi shërbimi, qendër tregtare, vend-parkime dhe hapësira të gjelbëruara e infrastrukturë moderne, që do ta kthejnë këtë në modelin më përfaqësues të transformimit urban, ekonomik dhe social të gjithë qendrave të reja që do të rilindin pas tërmetit të një viti më parë