Shtëpitë e familjeve të Shyqyri Shahinit, Gani Tukulit, Eqerem Gjepalit, Ali Laçit, Eqerem Gjepalit dhe Emin Gjepalit në Gjepalaj si edhe plot 577 shtëpi të tjera në Shijak po marrin formë dita-ditës për familjet që do të rikthehen në banesa të reja, të cilat s’kanë krahasim me ato që humbën nëntorin e shkuar

  • Postuar më 09/11/2020

qentë dihet, do lehin gjithnjë e më fort, por gjithnjë e më shpejt përpara do të shkojë karvani