Shkozet, Durrës – Ministri i Rindërtimit, Arben Ahmetaj, në kantierin e rindërtimit të shkollës 9-vjeçare “Hasan Koçi” e cila në nëntor do të jetë gati për të mirëpritur 640 nxënës

  • Postuar më 05/08/2020

Shkozet, Durrës – Ministri i Rindërtimit, Arben Ahmetaj, në kantierin e rindërtimit të shkollës 9-vjeçare “Hasan Koçi” e cila në nëntor do të jetë gati për të mirëpritur 640 nxënës

 10 klasa të ciklit të ulët, 8 klasa të përgjithshme për ciklin 9-vjeçar dhe 4 laboratorë, 1 bibliotekë, palestër dhe fushë sporti e hapur, infermieria, dhoma e posaçme për psikologun dhe mjediset ndihmëse të shërbimit

Në qarkun Durrës do të ndërtohen 32 objekte të reja arsimore, me financim nga buxheti i shtetit dhe donatorët