Shkolla nëntëvjeçare “Ahmetaq” në Vorë, po rilind më e bukur dhe më e fortë natyrisht.

  • Postuar më 14/09/2020

Shkolla nëntëvjeçare “Ahmetaq” në Vorë, po rilind më e bukur dhe më e fortë natyrisht,

220 nxënës dhe mësuesit do të rikthehen këtë 26 nëntor në oborrin e shkollës së tyre, ku në vend të ngrehinës së vjetër e të amortizuar do të gjejnë një mjedis shkollor si në çdo vend të Europës.