Shkolla 9-vjeçare dhe kopshti Demokracia në Kurbin

  • Postuar më 20/09/2021

Shkolla 9-vjeçare dhe kopshti Demokracia në Kurbin, tërësisht të rikonstruktuar pas tërmetit, me 9 klasa, 3 laboratorë, ambiente të jashtme sportive dhe standarde të sigurisë dhe cilësisë, sipas parimeve të Building Back Better, pjesë e Programit të BE #EU4Schools, që zbatohet nga UNDP.
Suksese mbi 100 nxënësve të shkollës dhe rreth 30 fëmijëve të kopshtit, së bashku me stafin e mësuesve dhe edukatorëve