Shijak, Maminas – Gjyle Domi dhe Serme Xhixha morën sot çelësat e shtëpive të tyre të reja

  • Postuar më 26/10/2020

të rindërtuara nga e para, shumë më të mira e të sigurta se ato që humbën nëntorin e kalua

👉Në të gjithë njësinë Maminas vijon intensivisht puna për rindërtimin e 130 banesave të dëmtuara, ndërsa në bashkinë Shijak 567 banesa kanë hyrë tashmë në fazë të avancuar të ndërtimit, e brenda 31 Dhjetorit, mbi 400 prej tyre do të hapin dyert për familjet për të mirëpritur Vitin e Ri