Shijak – Duke ndjekur punimet që vijojnë çdo ditë, në kantieret për rindërtimin e çdo pasoje të 26 nëntorit.

  • Postuar më 31/08/2020

Shijak – Duke ndjekur punimet që vijojnë çdo ditë, në kantieret për rindërtimin e çdo pasoje të 26 nëntorit.
Në Shijak po punohet për akomodimin e 874 famijeve në shtëpi të reja, me të gjithë infrastrukturën e nevojshme për furnizimin me energji dhe ujë të pijshëm, kanalizime, ndriçim e sinjalistikë rrugore, rrjetin e telefonisë e internetit, krahas 6 shkollave të reja, për #ShijakunqëDuam në #ShqipërinëqëDuam