Rrubjek, Maminas – Ministri i Shtetit për Rindërtimin, Arben Ahmetaj, ndjek punimet për ndërtimin e banesave individuale, të dëmtuara nga tërmeti i nëntorit të shkuar.

  • Postuar më 14/08/2020

Rrubjek, Maminas – Ministri i Shtetit për Rindërtimin, Arben Ahmetaj, ndjek punimet për ndërtimin e banesave individuale, të dëmtuara nga tërmeti i nëntorit të shkuar.

Brenda shtatorit, këto familje do të marrin në dorë çelësat e shtëpive të tyre të reja, shumë më të mira se sa ato që humbën.

Në Bashkinë e Shijakut ka filluar puna paralelisht në të gjithë njësitë administrative dhe aktualisht po modelohen dhe rindërtohen nga e para 508 shtëpi individuale .