Rrogozhinë – Në kantierin e shkollës 9-vjeçare “Gosë”

  • Postuar më 05/09/2020

Rrogozhinë – Në kantierin e shkollës 9-vjeçare “Gosë”, e cila në këtë nëntor 2020, do të jetë 6 herë më e madhe se ajo që u rrafshua në natën e 26 nëntorit të shkuar Punimet vijojnë me ritme të larta për të rikthyer në shkollën e tyre 350 nxënës, që do të kenë 17 klasa, 4 laboratore, palestër, mjedise sportive e të gjelbëruara.
Në Bashkinë Rrogozhinë do të ndërtohen 6 shkolla të reja dhe paralelisht po punohet edhe për banesat e reja.