Rrashbull, Durrës – Në shkollën “Vëllezërit Haradinaj”, që po rilind më e madhe e më bukur, më e fortë për 530 nxënës dhe mësuesit

  • Postuar më 30/09/2020

 

Rrashbull, Durrës – Në shkollën “Vëllezërit Haradinaj”, që po rilind më e madhe e më bukur, më e fortë për 530 nxënës dhe mësuesit.

 32 objekte mësimore po ndërtohen në Durrës, me kushte optimale, të pakrahasueshme me ato që humbëm 26 nëntorin e shkuar.