Rindërtimi i banesave individuale ka filluar me ritme të shpejta njësoj si në Farkë, Baldushk e Zall Herr.

  • Postuar më 13/08/2020

Ministri i Rindërtimit Arben Ahmetaj dhe Nënkryetari i Bashkisë Tiranë Arbjan Mazniku, në shtëpinë e Selman Alukës dhe Myrteza Hykës në Kodër Kashar, ku rindërtimi i banesave individuale ka filluar me ritme të shpejta njësoj si në Farkë, Baldushk e Zall Herr.

Ahmetaj: “Kemi filluar me shtëpitë individuale në Tiranë dhe në 10 bashki të tjera.
Janë rreth 3400 shtëpi individuale dhe loti i madh i pallateve që janë në proces prokurimi dhe ndërtimi.