Petrelë, Tiranë – RINDËRTIMI I SHTËPIVE të familjeve të mbetura pa strehë në natën tragjike të 26 nëntorit

  • Postuar më 01/09/2020

Petrelë, Tiranë – RINDËRTIMI I SHTËPIVE të familjeve të mbetura pa strehë në natën tragjike të 26 nëntorit, i cili do të krijojë kushte të reja, shumë më të mira për familjet, pa dallim prejardhjeje, statusi social apo bindjesh politike, është një shfaqje kuptimplotë e të vërtetës së thjeshtë se politika na ndan, por gjaku, puna, e ardhmja e fëmijëve tanë na bashkon
. Me respekt për të gjithë të dëmtuarit nga tërmeti dhe me mirënjohje për durimin e tyre, ne do të vazhdojmë punën ditë-natë që ata të hyjnë sa më shpejt në shtëpitë e reja.