Nënshkruhet marrëveshja e grantit me Sllovakinë, në favor të programit të rindërtimit të shkollave

  • Postuar më 29/09/2020

Nënshkruhet marrëveshja e grantit me Sllovakinë, në favor të programit të rindërtimit të shkollave

250 mijë euro për rikonstruksionin e shkollës 9-vjeçare në Pezë-Helmes, Tiranë dhe dy shkollave 9-vjeçare në Kallmet e Manat, Lezhë

Rindërtimi vazhdon çdo ditë me një kilometër të ri, një shkollë të re, një shtëpi të re, një lagje të re, për Shqipërine që duam!