Nënshkrimi i Marrëveshjes së Financimit të Granteve të Rikonstruksionit me Konfederatën e Zvicrës

  • Postuar më 28/07/2020

RINDËRTOJMË BASHKË
Një tjetër marrëveshje zbatimi për Rindërtimin!
Ministri i Rindërtimit dhe koordinator për hartimin e Planit Kombëtar të Rimëkëmbjes, Arben Ahmetaj së bashku me Ambasadorin e Zvicrës Adrian Maitre, nënshkruajnë sot marrëveshjen për zbatimin e angazhimit financiar prej 1.3 mln euro të Konfederatës së Zvicrës, për programin e mbështetjes së familjeve të prekura, në bashkitë Shijak dhe Kurbin!