Në kantierin e rindërtimit të shkollës 9-vjeçare Hasan Koçi në Shkozet

  • Postuar më 05/08/2020

Në kantierin e rindërtimit të shkollës 9-vjeçare Hasan Koçi në Shkozet, Durrës, e cila në nëntor do të jetë gati për të mirëpritur 640 nxënës.
Nga programi i Rindërtimit, në qarkun Durrës do të rindërtohen 32 objekte arsimore, me financim nga buxheti i shtetit dhe donatorët, me kushte dhe standarde shumë më të mira se më parë