Në kantierin e lagjes së re të Fushë Krujës ku punimet kanë hyrë gjithashtu në fazen finale e brenda një muaji do të ketë përfunduar e gjithë puna për banesat individuale, e brenda fundvitit edhe pallatet e infrastruktura publike.

  • Postuar më 10/07/2021
124 banesa individuale dhe 120 apartamente në 4 komplekse pallatesh, njësitë e shërbimit, infrastruktura publike e objektet publike, të gjitha të financuara nga buxheti i shtetit.
Premtimi i një viti e gjysëm më parë, sot është i prekshëm. Shumëkund në kantierë të rindërtimit jemi në përfundim e sipër. Me 167 shkolla, 12 mijë apartamente e mbi 4 mijë banesa individuale, Rindërtimi është një proces rekord në kohë dhe cilësi.