Në kantier edhe shkollat e financuara nga Bashkimi Europian

  • Postuar më 10/12/2020

Shkolla 9-vjecare Korb Muca në Nikël, Krujë, është një nga 62 shkollat që do të rindërtohen e rikonstruktohen me mbështetjen e Bashkimit Europian dhe zbatim nga UNDP, një grant që në total kap vlerën 65 milionë euro.

 Nis së shpejti zbatimin edhe faza e dytë e programit, që do të shtrihet në çdo bashki të prekur nga tërmeti i 26 nëntorit të kaluar.