Mirëmëngjes dhe një urim të posaçëm për një vit shkollor të suksesshëm e të shëndetshëm, me këtë album të shkollave të rindërtuara pas tërmetit ku mësimi ka rifilluar në ambiente shumë më të bukura, me standarde të pakrahasueshme me më parë. 280 mijë nxënës të klasave 1-9 në arsimin bazë dhe kategoritë e tjera në arsimin e mesëm, kanë marrë librat falas këtë vit shkollor. Mësimi i anglishtes që në klasën e parë, është një tjetër risi e menduar me kujdes për fëmijët që ulen sot për herë të parë në bankat e shkollës. Suksese

  • Postuar më 27/09/2021