Manza. Në kantierin e lagjes së re, ku janë angazhuar gati 500 punëtorë, për të bërë të mundur që në mesin e janarit familjet të hyjnë në apartamentet e reja.

  • Postuar më 21/12/2021

Lagjia e re nuk ka asnjë dallim me zonat urbane të Tiranës dhe qyteteve të mëdha, madje ofron standardet më bashkëkohore të sigurisë dhe cilësisë në ndërtim, me hapësira të bollshme banimi, zonë të gjelbëruar, trotuare dhe ndriçim dhe kopshtin e shkollën 9-vjecare që shumë shpejt do të ndërtohet në zemër të lagjes