Maminas, Shijak – Në shtëpinë e re të Besnikes, e moshuara e vetmuar pa fëmijë, që rikthehet në një strehë më të madhe, më të bukur, më të fortë se ajo që humbi në natën tragjike të 26 nëntorit

  • Postuar më 22/09/2020

Maminas, Shijak – Në shtëpinë e re të Besnikes, e moshuara e vetmuar pa fëmijë, që rikthehet në një strehë më të madhe, më të bukur, më të fortë se ajo që humbi në natën tragjike të 26 nëntorit

 Mbi 500 shtëpi të reja janë në ndërtim në bashkinë e Shijakut dhe për familjet që do të hyjnë në to ky Vit i Ri do të jetë posaçërisht i gëzueshëm