Lezhë – Në Shkollën e Mesme të Bashkuar “Llesh Nik Daka”

  • Postuar më 11/09/2020

Lezhë – Në Shkollën e Mesme të Bashkuar “Llesh Nik Daka” që më 26 nëntor do të jetë gati për të pritur 535 nxënës.

Ndryshe nga më parë, shkolla e mesme e bashkuar “Llesh Nik Daka” do të ketë ambiente për të gjitha funksionet e një shkolle dhe qendre komunitare, laboratorë, kënde sportive, mjedise shërbimesh, infrastrukturë moderne me e sigurtë dhe me kushte optimale.

143 shkolla të reja në zonën e prekur nga tërmeti do të jenë një model shembullor i ambicies sonë për Shqipërinë.