Laç- Duke ndjekur vijimin e punës në lagjen nr 1, ku po kryhen riparimet e ambjenteve të përbashkëta të 140 pallateve për 1500 familje

  • Postuar më 18/01/2021

10 kompani shqiptare, kompania turke, Albayrak dhe afro 3000 punëtorë janë të angazhuar në kantieret e infrastrukturës, blloqeve të reja të banimit me 727 apartamente të reja, blloqeve ekzistuese që do të rikonstruktohen tërësisht, ujësjellësit të ri, 4 shkollave të reja e 3 rinkonstruksioneve të thella, 2 kopshteve të reja, si edhe spitalit të ri e godinës së bashkisë së re

*për Krishtlindje e Vit të Ri Laçi do të jetë një qytet që nuk do ta njohin kur të kthehen për festa, ata që jetojnë jashtë tij!