Krujë – RILINDJA E SHKOLLAVE DHE KOPSHTEVE të 26 nëntorit tragjik në zonën e Krujës vazhdon.

  • Postuar më 12/11/2020

Duke ndjekur ecurinë e punimeve të shkollës dhe kopshtit “Kastrioti”, shkollës nëntëvjeçare “Hajdar Hoxha“, që shumë shpejt së bashku me 13 shkolla e kopshte të reja në zonën e Krujës do të jenë gati, më të mëdha, më të bukura e me të gjitha kushtet e shkollave e kopshteve kudo në Europë