Kombinat, Tiranë – Nga një kapanon i vjetër i rrënuar nga tërmeti i 26 nëntorit 2019, në një qendër sociale model në funksion të të moshuarve e komunitetit, që po rilind cdo ditë si pjesë integrale e projektit të njërës prej lagjeve të reja më të bukura të kryeqytetit.

  • Postuar më 16/03/2021

Rindërtimi është në themel të politikave sociale të qeverisë dhe një nga shtyllat e programit tonë social 2030:

Nga janari 2022, 65% e të punësuarve me paga deri në 400 mijë lekë do të paguajnë 0 taksa!

 Mbi 100 mijë biznese të vegjël ose familje produktive që janë në themel të vetëpunësimit, paguajnë 0 taksa.

 Në total, rreth 750 mijë qytetarë, kombinim i të punësuarve dhe atyre me biznes të vogël do të kenë zero taksa!