Kjo është shkolla e rilindur “Njazi Mastori”

  • Postuar më 22/12/2020

së bashku me kopshtin të integruar pranë saj, në Sukth, Durrës, më e madhe, më e bukur dhe më e fortë për 950 nxënës dhe mësuesit e saj 

Nga 3D në realitet, puna po vijon përditë, në kantiere me cilësi shembullore, ku punohet me orë të zgjatura dhe marrin formë godinat e pakrahasueshme me ato që shkatërroi tërmeti