Kavajë – Në kantierin e shkollës 9-vjeçare dhe parashkollor, Shtodhër

  • Postuar më 05/09/2020

Kavajë – Në kantierin e shkollës 9-vjeçare dhe parashkollor, Shtodhër, e cila në këtë nëntor 2020, do të jetë gati për të pritur 310 fëmijë
Shkolla e re është projektuar me 11 klasa të përgjithshme për mësim, 4 laboratore dhe ambientet e gjelbëruara që i mungonin shkollës së vjetër.
Në Kavajë do të rindërtohen nga e para 12 shkolla të reja