Ja si duket sot kantieri i rindërtimit të Laçit, ku punimet avancojnë çdo ditë një hap më pranë hedhjes së themeleve ku do të ngrihen pallatet e do të marrë formë lagjia e re që do të akomodojë 524 familje në apartamente, krahas ambienteve të shërbimit, vend-parkimet, qendrën tregtare dhe patjetër një infrastrukturë model

  • Postuar më 09/10/2020