FUSHË KRUJË – Në kantierin e lagjes së Rilindjes vijon papushim puna për ndërtimin e banesave për familjet e mbetura pa shtëpi në natën tragjike të 26 nëntorit

  • Postuar më 27/11/2020

Po marrin formë banesat individuale, në pak javë nisin themelet për 15 pallate banimi me 100 apartamente, të cilave do t’u bashkëngjiten qendra shëndetësore, zyrat e shërbimeve, zonat e gjelbërta dhe një treg modern për produktet e zonës

Lagja Rilindja shtrihet në 10 hektarë tokë dhe do të ndryshojnë rrënjësisht cilësinë e jetës së fëmijëve, prindërve, gjyshërve, që së shpejti do të banojnë në këtë zonë, në kushte pakrahasimisht më të mira se ato që kishin deri një vit më parë

**qentë le të lehin karvani do të ecë më shpejt përpara