FUSHË KRUJË – Në kantierin e lagjes së re, ku vazhdon papushim puna për ndërtimin e qindra banesave për familjet e mbetura pa shtëpi në natën tragjike të 26 nëntorit.

  • Postuar më 27/08/2020

FUSHË KRUJË – Në kantierin e lagjes së re, ku vazhdon papushim puna për ndërtimin e qindra banesave për familjet e mbetura pa shtëpi në natën tragjike të 26 nëntorit.

15 pallate banimi me 100 apartamente, 128 shtëpi individuale, shkolla, qendra shëndetësore, zyra shërbimesh publike, zona të gjelbërta si edhe një treg modern për produktet e zonës, do të shtrihen në 10 hektarë tokë dhe do të ndryshojnë rrënjësisht cilësinë e jetës së fëmijëve, prindërve, gjyshërve, që së shpejti do të banojnë në lagjen e re.