Fushë-Krujë – Ka hyrë në fazën e fundit puna në kantierin e infrastrukturës

  • Postuar më 07/12/2020

ku kanë përfunduar rreth 2500 m linear segmente rrugore, janë shtruar 1800 m linear asfalt, ka përfunduar rrjeti i ujësjellësit, kanalizimeve, ndriçimi rrugor, rrjeti i furnizimit me energji elektrike dhe linjat e telefonisë e internetit

Janë në përfundim 50 banesat e para individuale dhe brenda marsit do të përfundojnë 128 të tilla. Nis së shpejti edhe puna për ndërtimin e 15 pallateve ku do të akomodohen 120 familje. Në total 228 familje do të akomodohen brenda lagjes së re në Fushë-Krujë