Durrës – Vazhdon me ritme të larta riparimi në 7 lote për 459 pallate të demtuara nga tërmeti deri në nivelin DS1, DS2, DS3; dy lotet e fundit nisin së shpejti dhe në plot 647 pallate gjithsej kjo punë mbyllet në dy muajt e parë të vitit që po vjen

  • Postuar më 06/11/2020

Nis puna për pallatet e reja me dy kantieret e para dhe brenda 60 ditëve të gjitha kantieret e pallateve do të jenë të hapura, përfshi edhe kantierin e madh të infrastrukturës në lagjen e re në Spitallë

***në përfundim edhe projektet e zbatimit për meremetimet e thella në pallatet me dëme DS4, për të cilat nis së shpejti ngritja e skelave