Durrës – Në kantierin e shkollës 9- vjeçare “Hasan Koçi”

  • Postuar më 08/09/2020

Durrës – Në kantierin e shkollës 9- vjeçare “Hasan Koçi” një tjetër shkollë që po rilind pas tërmetit të 26 nëntorit.
Kjo shkollë do të ketë 4500 m2 ndërtim, me 18 klasa, 8 laboratorë, ambiente të gjelbëruara dhe terrene sportive, sipas kushteve e standardeve më të mira, projektuar për të shërbyer edhe si qendër komunitare, ashtu si 32 shkollat që do të rilindin në qytetin e Durrësit.