Durrës – Ka nisur puna për riparimin e mjediseve të përbashkëta e të muraturave të 458 pallateve të dëmtuara nga tërmeti

  • Postuar më 26/10/2020

Ku brenda 80 ditësh do të realizohen 7 nga 9 lote të projektit për muraturat e mjedisat e përbashkëta.

Drejt përfundimit shkolla “Shaqe Mazreku”, e cila bashkë me 10 shkolla të tjera në Durrës po rilind për të hapur dyert më 26 nëntor të këtij viti, më e madhe e më bukur për 711 nxënës dhe mësues, me një mjedis shkollor të denjë me kushte optimale.