Durrës – Duke ndjekur vijimin e punimeve në ambjentet e përbashkëta të banimit.

  • Postuar më 24/11/2020

458 pallate në shtatë lote, jo vetëm po meremetohen së brendshmi, por edhe po transformohen në mjediset e brendshme dhe nga pamja e jashtme, bashkë me 157 pallatet të dy loteve të fundit që përfundojnë në fillim të janarit dhe plot 615 pallate gjithsej, do të jenë shumë më të sigurtë e shumë më të bukur se sa në natën tragjike të 26 nëntorit të shkuar