Drejt përfundimit Shkolla 9-vjecare në Ahmetaq, e cila do të rihapë dyert për nxënësit e mësuesit në 26 Nëntor

  • Postuar më 23/11/2020

 

e rindërtuar me kushte e standardet më të mira, me 9 klasa, 3 laboratorë, palestër e bibliotekë moderne për 200 nxënës .

Rindërtimi vazhdon çdo ditë në të katër programet, banesat individuale, grantet e rikonstruksionit, objektet arsimore dhe themelet e para të pallateve të ndërthurura me infrastrukturën e lagjeve të reja !