Drejt përfundimit edhe shkolla nëntëvjeçare “Dan Bajrami” në Gjorem, Kurbin që do të presë shumë shpejt në mënyrë dinjitoze 400 nxënës dhe mësuesit e saj

  • Postuar më 21/12/2020

Nga 3D në realitet, puna po vijon përditë, në kantiere me cilësi shembullore, ku punohet me orë të zgjatura dhe marrin formë godinat e pakrahasueshme me ato që shkatërroi tërmeti