Drejt pëfundimit Shkolla “Kajo Karafili” në Shijak

  • Postuar më 27/10/2020

Nxënësit dhe mësuesit do të rikthehen këtë 26 nëntor ashtu si edhe në 5 shkolla të tjera në Shijak, në mjedise të reja të projektuara sipas standardeve më të mira europiane

Në të njëjtën kohë, ka filluar rikonstruksioni edhe i lotit të parë të shkollave që financohen në kuadër të fazës së parë të programit të Bashkimit