Derven, Krujë – Duke ndjekur vijimin e punimeve në shkollën dhe kopshtin “Kastrioti” që po bëhet gati, për 160 fëmijë dhe përfundon në fund të janarit 2021

  • Postuar më 31/12/2020

158 shkolla të reja me standarte europiane janë një përgjigje kuptimplotë, ndaj kujtdo që gjuan me gurë e me baltë mbi këtë qeveri që në 7 vjet e 3 muaj ka bërë më shumë për #ShqipërinëqëDuam se sa të gjitha qeveritë e tjera bashkë