BUBQ, KRUJË – Sot kantier rindërtimi ku puna vijon çdo ditë, me një plan të ri zhvillimi për një qendër administrative e komunitare, ku shërbimet publike, zona tregtare, shkolla e re, parku i ri, 45 apartamente si dhe 132 shtëpi të reja, do të bëjnë realitet ambicien tonë për ta kthyer krizën e shkaktuar nga tërmeti, në mundësinë e madhe të një ndryshimi rrënjësor në jetën e njerëzve

  • Postuar më 24/07/2020