Borizanë – Shkolla e Mesme e Bashkuar “Haxhi Qira” e rindërtuar nga e para për 470 nxënës, me 21 klasa, 5 laboratorë, palestër, fushë të hapur sporti dhe standardet më të mira të infrastrukturës mësimore, pjesë e programit #EU4Schools, me financim nga Bashkimi Europian dhe zbatim nga UNDP, brenda të cilit kanë përfunduar tashmë 23 objekte arsimore

  • Postuar më 13/05/2022