BËJMË ATË QË THEMI DHE THEMI ATË QË BËJMË

  • Postuar më 01/12/2020

Kjo është marrëveshja për një nga projektet më të mëdha të Rindërtimit: 2000 apartamente, dhuratë nga Emiratet e Bashkuara Arabe për qytetin e Durrësit !

Si u firmos, pse u firmos, ku u firmos, pse tani e të tjera komente si këto që kam lexuar me bollëk nga dje, janë humbje kohe, vërdallisje në boshllëk!

RINDËRTIMI VAZHDON!