Bathore, Kamëz – Ministri i Rindërtimit, Arben Ahmetaj, në kantierin e rindërtimit të kopshtit e shkollës “Halit Coka”

  • Postuar më 21/08/2020

Bathore, Kamëz – Ministri i Rindërtimit, Arben Ahmetaj, në kantierin e rindërtimit të kopshtit e shkollës “Halit Coka”, ku në fund të vitit 200 fëmijë të kopshtit dhe 1400 nxënës, do të kthehen me kushte krejt të reja në mjedise të projektuara sipas standardeve më të mira europiane.

Në Bashkinë Kamëz do të rindërtohen nga e para 22 objekte arsimore, si pjesë e programit të rindërtimit të 143 objekteve arsimore të rrënuara nga tërmeti i nëntorit të kaluar dhe si dëshmia më kuptimplotë e gjithë angazhimit jo vetëm institucional të një qeverie që bën detyrën, por mbi të gjitha të reagimit solidar me njerëzit e për njerëzit, të kësaj shumice qeverisëse