(Shqip) Në kantierin e shkollës Hasan Vogli në Tiranë. 160 shkollat e reja të financuara nga programi i Rindërtimit, shprehje e posaçme e vëmendjes dhe mirënjohjes sonë për punën e çdo mësuesi

More

(Shqip) Rindërtimi, kantieri më i madh i punës në 30 vjet! Çdo familje që humbi shtëpinë, do të marrë një të re falas!

More

(Shqip) Rindërtimi i konvikteve të fakultetit të Mjekësisë, në tetor të këtij viti 400 studentët rikthehen në ambientet e rindërtuara me standarde ndërkombëtare.

More

(Shqip) Lagjia 5 Maji, për 14 muaj gati për të akomoduar 11 mijë banorë. Qytetarët që shpronësohen përfitojnë 100% të sipërfaqeve aktuale.

More

(Shqip) Ministri Ahmetaj inspekton punimet e shkollës Korb Muça,”E gjithë zona e dëmtuar nga tërmeti është sot kantier ndërtimi. Në pranverë 2021 nuk do të ketë më asnjë gjurmë të tërmetit”

More

(Shqip) Thumanë

More

(Shqip) Në kantierin e lagjes së re në Ndroq

More

(Shqip) Inaugurohet edhe Kopshti nr.1 në Shijak

More

(Shqip) Të tjera familje hyjnë në banesat e reja në Shijak

More

(Shqip) Ekonomia në fokus: 1 vit Rindërtim

More

Online donations via e-albania

66,324,724

All

New construction sites

33

Sites

Reconstruction applications

56,164

Applications

(Shqip) Kamëz – Vazhdon kthimi në shtëpi të reja

Sorry, this entry is only available in Albanian.

More videos